Omdat ik met Studio BLOOOS meerdere specialismen in huis heb, kan het zijn dat je vraag of wens niet beantwoord is na het zien van de beelden op deze site. Ik vind het zelf prettig mensen persoonlijk te spreken bij het aannemen van een opdracht.

Het kan zijn dat je een ontwerp op maat wilt of een aanpassing in een bestaand ontwerp. Wil je een (geboorte)kaartje, uitnodiging of ontwerp op canvas? Ook het maken van een persoonlijk ontworpen portret is mogelijk, bijvoorbeeld als verjaardags-, geboorte-, of communiecadeau. Op basis van een foto van de persoon ontstaat een heel persoonlijk cadeau. Misschien wil je een wand- of raamillustratie ter verfraaiing van je huis, een openbare ruimte op school of in je kantoor? Als de stijl van BLOOOS je aanspreekt, maar er zijn toch nog specifieke wensen, neem dan gerust contact op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Copyright

Van alle op deze website aanwezige ontwerpen, dessins en designs of delen daarvan ligt het auteursrecht bij Studio BLOOOS. Het is niet toegestaan om beelden van deze website te vermenigvuldigen door middel van druk, kopie of op welke andere (digitale) wijze, of te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Studio BLOOOS.

Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

©2008 Studio BLOOOS